De Bergjes Chalets & Caravans BV

Al meer dan 45 jaar is De Bergjes Chalets & Caravans B.V. toonaangevend binnen de caravanbranche. De Bergjes heeft het grootste aanbod aan stacaravans en chalets van Europa. 45 jaar geleden werd De Bergjes in Den Haag opgericht door de twee broers van den Berg. De benaming ‘De bergjes” werd vaak zinspelend genoemd bij onze zoektocht naar een recreatieverblijf. Hierop is besloten om het bedrijf deze naam te geven.

Tien jaar later werd het bedrijf verplaatst naar Limburg, naar Heibloem om precies te zijn. Na enkele jaren werd het bedrijf overgedragen van vader op zoon. De persoonlijke inbreng en creativiteit van Johan van den Berg is de kracht geweest van de enorme groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt.

Nu wordt het bedrijf niet alleen meer gerund door Johan van den Berg, ook zijn zoon Hans is inmiddels al jaren werkzaam bij De Bergjes. Hans heeft de passie voor de branche duidelijk overgenomen en brengt enthousiasme en een verfrissende visie mee binnen het bedrijf.

Wat was de aanleiding om in contact te komen met HLB?

Hans: “De aanleiding om met HLB Van Daal in contact te komen was omdat wij te groot werden voor onze huidige accountant en op zoek waren naar een professionele organisatie die werkte met Exact én internationale ervaring heeft. We kregen een goed gevoel in het persoonlijk gesprek en de samenwerking met buitenlandse partners sprak ons erg aan.”

HLB Van Daal heeft onlangs de Exact Cloud Award voor samenwerking gewonnen, wat betekent dit voor u als (nieuwe) klant?

“Dat HLB van Daal de Exact Cloud Award voor samenwerking heeft gewonnen geeft ons het vertrouwen dat we de juiste partner hebben gekozen.”

Welke rol verwacht u dat HLB gaat vervullen in uw organisatie?

“Wij verwachten dat we onze administratie veel efficiënter kunnen gaan doen en daar professionaliseren zal ons helpen met de groei en plannen die wij willen uitvoeren. Bovendien verwacht ik dat HLB van Daal, naast toegevoegde waarde ons uiteindelijk ook geld gaat opleveren.”

 

Hans van den Berg

www.bergjes.nl